Wat is EFT?

Laat je rondleiden in de boeiende wereld van EFT en ontdek hoe deze vooruitstrevende therapie kan bijdragen tot de bevrijding van al uw klachten

Meer over EFT
EFT-Praktijk

Wenst u zelf het effect van EFT te ervaren? Dan kan u terecht in het centrum van Koen Van Reeth & Veronique Schelfaut voor een warm onthaal en professionele begeleiding !

Meer over de EFT-Praktijk
EFT-Academy

Bij EFT Academy kan u een AAMET-gecertificeerde opleiding tot EFT-Practitioner volgen, steeds onder begeleiding van professionals en ervaren therapeuten.

Meer over EFT-Academy
EFT-Boek

Lees alles over het succesvolle boek dat uitgroeide tot het standaardwerk over EFT. Verkrijgbaar in de boekhandel of online te bestellen.


Meer over het EFT-boek


EFT balk

Over het boek

Heb je soms het gevoel dat je vastzit? Ben je onrustig of gestrest? Voel je je triest of een beetje angstig? Wil je vermageren of stoppen met roken? Zijn er in je verleden dingen gebeurd waar je nog steeds boos of verdrietig om bent?

Dan is het hoog tijd om jezelf van dat alles te bevrijden! Dist is het eerste oorspronkelijke Nederlandstalige boek over EFT. EFT ( " Emotional Freedom Techniques" ) is een beproefde methode die je leert de emoties en gebeurtenissen te verwerken die storingen veroorzaken in het energiesysteem van je lichaam.

EFT gaat terug op de eeuwenoude Chinese kennis van het meridiaan systeem. De werking van EFT is wetenschappelijk aangetoond.

Koen van Reeth is fysiotherapeut/ kinesitherapeut. In de loop der jaren heeft hij zich gespecialiseerd in ontspanningstechnieken. Dit boek schreef hij samen met zijn vrouw Veronique Schelfaut, met wie hij een bloeiende EFT-praktijk heeft.

Eindelijk een techniek die echt helpt om je te ontspannen, die de blokkades wegneemt en ervoor zorgt dat je in de drukte van elke dag weer helemaal tot jezelf kan komen

Evamaria Jansen, psychotherapeute en auteur.