Wat is EFT?

Laat je rondleiden in de boeiende wereld van EFT en ontdek hoe deze vooruitstrevende therapie kan bijdragen tot de bevrijding van al uw klachten

Meer over EFT
EFT-Praktijk

Wenst u zelf het effect van EFT te ervaren? Dan kan u terecht in het centrum van Koen Van Reeth & Veronique Schelfaut voor een warm onthaal en professionele begeleiding !

Meer over de EFT-Praktijk
EFT-Academy

Bij EFT Academy kan u een AAMET-gecertificeerde opleiding tot EFT-Practitioner volgen, steeds onder begeleiding van professionals en ervaren therapeuten.

Meer over EFT-Academy
EFT-Boek

Lees alles over het succesvolle boek dat uitgroeide tot het standaardwerk over EFT. Verkrijgbaar in de boekhandel of online te bestellen.


Meer over het EFT-boek


EFT balk

Recensies over het boek "Bevrijd jezelf met EFT"

aanhalingopen

Gelezen op www.bol.com, druk hier

BEVRIJD JEZELF MET EFT - Koen van Reeth / Veronique Schelfaut probeer het!

30 augustus 2010 | 50-59 jaar Ik was al bekend met de techniek (die uitgebreid en met vele voorbeelden wordt uitgelegd), maar wat ik in dit boek erg positief vond is de aandacht voor de emotionele problemen en de aanwijzingen hoe je bij het kernprobleem kunt komen (dat is vaak verborgen, is zowel hun als mijn (een leek) ervaring).

Het is eigenlijk een zeer vereenvoudigde versie van acupressuur, die iedereen kan leren en toepassen. Bevrijd jezelf van (faal)angsten en andere belemmeringen! Pluspunten: Toegankelijk, Compleet, Inspirerend

aanhalinggesloten aanhalingopen

Gelezen op www.intermobiel.com, druk hier

Persoonlijke mening Evy:

Ik heb deze techniek regelmatig toegepast bij allerlei verschillende emoties en ik ben erg enthousiast over deze methode. Het is simpel aan te leren en ik merkte zeer snel resultaat. Na de eerste tik-ronde zijn de scherpe randjes van de emotie af en na de tweede ronde, voel ik me veel meer ontspannen en stabiel.

Steeds als ik een sterke emotie opmerk, ga ik aan de slag met EFT. Dit boek vind ik een echte aanrader, vooral als je een handicap hebt en/of chronisch pijn, omdat je dan veel extra stress te verwerken hebt. Klein 'maartje', als je geen handfunctie hebt, kun je geen EFT toepassen.

Cijfer waardering: 9

Toelichting cijfer: De techniek wordt heel duidelijk beschreven, met veel praktische oefeningen, zodat het voor iedereen toepasbaar is. Iedereen heeft wel eens angsten, onzekerheden of voelt zich wel eens depressief, schuldig, verlegen of boos. Kortom een gemakkelijke methode die ├ęcht werkt voor een zeer groot aantal gevoelens.

aanhalinggesloten aanhalingopen

Gelezen op www.proxisazur.be , druk hier

"Vlot leesbaar, handig met veel voorbeelden, zeer volledig, ook met tips en technieken voor als EFT niet lijkt te werken, en hoe je EFT discreter kan toepassen." door Marleen Hemmeryckx op 20/02/2011.

aanhalinggeslotenaanhalingopen

Gelezen op www.peuteren.nl , druk hier

Onze mening: John Jille

In de laatste decennia zijn er veel boeken geschreven over methodes om trauma's te verwerken. Van boeken over het NLP gebeuren tot aan The Secret over de wetten van positieve aantrekkingskracht zijn als warme broodjes over de toonbank gegaan echter bij het lezen van dit boek gaat er een wereld open voor de mens die gebukt gaat onder niet verwerkte en sterk verankerde trauma's.

Maar ook wordt er ingegaan op de overbekende goede voornemens voor het nieuwe jaar waar ook belicht wordt waarom wij als mens zo vaak niet slagen bij het uitvoeren van deze voornemens.

Nieuwe therapeutische inzichten werden de laatste aangeboord maar zelden zijn deze zo bruikbaar samengevoegd in een boekwerk zoals " Bevrijd jezelf" samengesteld.

Het boekwerk geeft een duidelijk inzicht in het functioneren van de mens in stressvolle situaties en het verwerken van vaak diep weggestopte trauma's waarbij de illustraties niets dan duidelijkheid scheppen van wat er in de tekst te lezen valt. Als stress-counselor kan ik dit boek zeker aanbevelen als verplichte kost en om het al brede inzicht binnen de beroepsgroep verder te verrijken. .

aanhalinggesloten