Wat is EFT?

Laat je rondleiden in de boeiende wereld van EFT en ontdek hoe deze vooruitstrevende therapie kan bijdragen tot de bevrijding van al uw klachten

Meer over EFT
EFT-Praktijk

Wenst u zelf het effect van EFT te ervaren? Dan kan u terecht in het centrum van Koen Van Reeth & Veronique Schelfaut voor een warm onthaal en professionele begeleiding !

Meer over de EFT-Praktijk
EFT-Academy

Bij EFT Academy kan u een AAMET-gecertificeerde opleiding tot EFT-Practitioner volgen, steeds onder begeleiding van professionals en ervaren therapeuten.

Meer over EFT-Academy
EFT-Boek

Lees alles over het succesvolle boek dat uitgroeide tot het standaardwerk over EFT. Verkrijgbaar in de boekhandel of online te bestellen.


Meer over het EFT-boek


EFT balk

Over de praktijk

De EFT-praktijk is ontstaan in 2004.
Koen is in contact gekomen met EFT door zijn eigen faalangst. Een tip over EFT bracht hem aan het googlen en vond daar de EFT-manuel van Gary Craig, de EFT-ontwikkelaar. Wat hij daar las leek hem zo ongelooflijk, dat zijn interesse groeide.

Hij bestelde de toen nog te verkrijgen Gary Craig Instructie-DVD's. En na 110 uren uren kijken, begon hij te experimenteren in zijn praktijk. Ging op zoek naar mensen met wat meer EFT-ervaring, ontmoette daardoor Ben Meijer en nadat deze het hele EFT-systeem nog eens grondig had uitgelegd, is hij de volgende dag meteeen met de eerste patiënt begonnen. Het was onmiddellijk raak, de cliënt voelde zich plots beter. Er was geen stoppen meer. Koen moest dit doen. Dit was toch formidabel!!

Sleurde Veronique mee in zijn enthousiasme en ook zij werd besmet door deze vreemde genezingsbacterie. In 2011 zijn zij zo een beetje de pioniers van EFT in Vlaanderen. Na jaren reeds EFT-opleidingen verzorgd te hebben, is er een heuse EFT-Academy ontstaan.

In deze zin willen Koen en Veronique vooral mensen helpen. Helpen, om iedereen die merkt dat zijn leven wat stroever verloopt, dat het anders kan, dat je voelt dat je met remmingen zit, dat je deze remmingen kunt ombuigen in heerlijke vrijheden. Daarom deze EFT-praktijk. We zijn er om jullie te helpen.