Wat is EFT?

Laat je rondleiden in de boeiende wereld van EFT en ontdek hoe deze vooruitstrevende therapie kan bijdragen tot de bevrijding van al uw klachten

Meer over EFT
EFT-Praktijk

Wenst u zelf het effect van EFT te ervaren? Dan kan u terecht in het centrum van Koen Van Reeth & Veronique Schelfaut voor een warm onthaal en professionele begeleiding !

Meer over de EFT-Praktijk
EFT-Academy

Bij EFT Academy kan u een AAMET-gecertificeerde opleiding tot EFT-Practitioner volgen, steeds onder begeleiding van professionals en ervaren therapeuten.

Meer over EFT-Academy
EFT-Boek

Lees alles over het succesvolle boek dat uitgroeide tot het standaardwerk over EFT. Verkrijgbaar in de boekhandel of online te bestellen.


Meer over het EFT-boek


EFT balk

Wie zijn wij?

Koen van Reeth – EFT ADVANCED PRACTITIONER en TRAINER

Ben opgeleid als kinesitherapeut ofte fysiotherapeut zoals men in Nederland zegt! Heb me door de jaren heen gespecialiseerd in ontspanningstechnieken, osteopathie en voeding is een van mijn stokpaardjes om uiteindelijk EFT-practitioner te worden.

Heb vele jaren gezocht naar de "missing link" achter al de fysische klachten waarmee mensen bij mij kwamen. Vooral patiënten met hyperventilatie hebben deze gedachten gevoed. Ik merkte al heel snel dat er meer achter zat dan een verkeerde ademhaling en dat je die klachten niet zomaar met corrigerende ademhalingstechnieken kon weghalen.

Lees meer over Koen Van Reeth

Veronique Schelfaut – EFT ADVANCED PRACTITIONER en TRAINER

Sinds mijn opleiding als Medisch Voetverzorgster merkte ik hoe goed ik mensen kon aanvoelen.

Het werd duidelijk dat ik iets met mensen wilde doen. Er volgden een aantal opleidingen in die zin: Aromatherapie, voetreflexologie, massage. Ik werd massagetherapeute en docente, en leerde op deze manier heel veel mensen de techniek van het aanraken. Dit lesgeven gaf mezelf heel veel voldoening, en zo hielp ik velen andere paden te bewandelen.

Lees meer over Veronique Schelfaut

Laat ons jullie helpen het verleden los te laten

Koen Van Reeth & Veronique Schelfaut