Wat is EFT?

Laat je rondleiden in de boeiende wereld van EFT en ontdek hoe deze vooruitstrevende therapie kan bijdragen tot de bevrijding van al uw klachten

Meer over EFT
EFT-Praktijk

Wenst u zelf het effect van EFT te ervaren? Dan kan u terecht in het centrum van Koen Van Reeth & Veronique Schelfaut voor een warm onthaal en professionele begeleiding !

Meer over de EFT-Praktijk
EFT-Academy

Bij EFT Academy kan u een AAMET-gecertificeerde opleiding tot EFT-Practitioner volgen, steeds onder begeleiding van professionals en ervaren therapeuten.

Meer over EFT-Academy
EFT-Boek

Lees alles over het succesvolle boek dat uitgroeide tot het standaardwerk over EFT. Verkrijgbaar in de boekhandel of online te bestellen.


Meer over het EFT-boek


EFT balk

Interactieve lezingen over EFT

Je hebt al heel veel opgezocht en gelezen over EFT maar je twijfelt nog en je wilt het allemaal eens horen uitleggen, dan moet je eens naar een voordracht komen. LEZING in workshopstijl: "Remmingen loslaten met EFT".

Remmingen komen we allemaal wel eens tegen! Het zit zowel in grote als in kleine dingen! Zowel in het durven opslag vragen aan de grote baas als het kleine kind (of volwassene) dat plots verlegen wordt als er iemand hem of haar aanspreekt! Ze beperken ons in ons doen en laten! Een manier om deze remmingen los te laten is EFT.

Het is een veilige en rustige benadering, techniek waardoor je eenvoudig zulke remmingen kunt oplossen. Deze avond gaat vooral hoe remmingen worden opgebouwd, hoe ze evolueren en tot uiting komen. Ook de EFT-tool wordt je aangeboden en uitgelegd hoe je ermee aan de slag kunt! Aan de hand van demo's krijg je en beeld van de mogelijkheden van EFT.

Een EFT-lezing meemaken? Kijk vlug in de agenda voor een lezing bij in de buurt!

Een EFT-lezing zelf organiseren bij je thuis of in je vereniging? Neem contact op: 03/776.55.53 of 0495/44.32.52 of mail ons info@eft-online.be

Duur: 2,5 uur – Kostprijs: 150 € (21 % Btw incl)